Mobiele versie

Diensten op maat geleverd

Binnen de betonbouw richt Stado Betonbouw zich op meerdere aspecten van betonbouw en biedt in lijn daarvan verschillende, gespecialiseerde diensten.

Of het nu gaat om het storten van een simpele (werk)vloer, de levering van betonnen trappen, wanden of andere (pre-fab) elementen, dan wel de complete engineering en uitvoering van uw bouwproject op locatie, samen met de opdrachtgever kiest Stado Betonbouw voor de beste en méést efficiënte oplossing. Maatwerk waarbij kwaliteit, techniek en efficiency altijd voorop staan.

Stado Betonbouw denkt daarom graag met u mee: vanaf tekentafel tot aan oplevering!

 

Lean management - bouwen aan maximale efficiency en minimale waste

Economische ontwikkelingen vragen dagelijks om brede inzet van kennis en ervaring teneinde de realisatie van projecten kwalitatief te maximaliseren tegen de laagst mogelijke kosten en met minimale verspilling. Lees verder »

 

Engineering - optimale logistiek op de bouwplaats

Een van de belangrijkste aspecten bij elk bouwproject vormt de optimale logistiek. Het nauwgezette samenspel tussen planning en uitvoering is cruciaal voor probleemloos en (kosten)efficiënt bouwen. Lees verder »

 

Gietbouw - storten ter plaatse

Deze snelle manier van bouwen, waarbij het beton op locatie met behulp van een betonkubel of betonpomp in de bekisting wordt gegoten, wordt onder meer gekenmerkt door haar grote vormvrijheid. Lees verder »

 

© 2013  STADO BETONBOUW BV    BERENKOOG 36C    1822 BJ  ALKMAAR    T 072 531 5785    F 072 531 6341    E CONTACT@STADOBETONBOUW.NL   DESIGN JAN WILLEM VIS / ARTDIRECTED