Mobiele versie

Engineering - optimale logistiek op de bouwplaats

Een van de belangrijkste aspecten bij elk bouwproject vormt de optimale logistiek. Het nauwgezette samenspel tussen planning, toelevering en uitvoering is cruciaal voor probleemloos en (kosten)efficiënt bouwen. Feilloze engineering vraagt om specifieke know-how, on-the-spot inzicht en grote ervaring op het gebied van timing en logistiek op de bouwvloer. 

Door middel van direct contact met (toe)leveranciers garandeert Stado Betonbouw een optimale toelevering en op maat gesneden toelevering en (technische) ondersteuning van uw bouwproject.

Gebruikmakend van haar 360° netwerk van collega specilaisten biedt Stado Betonbouw bovendien totaaloplossingen voor elk denkbaar bouwproject.

 

Gietbouw - storten ter plaatse

Deze manier van bouwen, waarbij het beton op locatie met behulp van een betonkubel of betonpomp in de bekisting wordt gegoten, wordt onder meer gekenmerkt door haar grote vormvrijheid. Lees verder »

 
 

Lean - bouwen aan maximale efficiency en minimale waist

Een van de belangrijkste aspecten bij elk bouwproject vormt de optimale logistiek. Het nauwgezette samenspel tussen planning en uitvoering is cruciaal voor probleemloos en (kosten)efficiënt bouwen. Lees verder »

 

 

© 2013  STADO BETONBOUW BV    BERENKOOG 36C    1822 BJ  ALKMAAR    T 072 531 5785    F 072 531 6341    E CONTACT@STADOBETONBOUW.NL   DESIGN JAN WILLEM VIS / ARTDIRECTED