Mobiele versie

Gietbouw - storten ter plaatse

Natuurlijk staat Stado Betonbouw ook voor kwalitatief hoogstaande gietbouw, of wel de natte methode. Naast (seriematige) woningbouw, wordt deze snelle en betrouwbare bouwmethode vooral ook ingezet binnen de utiliteitsbouw, GWW-projecten en de agrarische sector. 

Gietbouw, waarbij het beton op locatie met behulp van een betonkubel of betonpomp in de bekisting wordt gegoten, wordt onder meer gekenmerkt door de grote vormvrijheid. Daarnaast vormen de constructies vaak één geheel (monolitisch) en zijn deze daarom van een hoogwaardige en constante kwaliteit.

De productiesnelheid bij gietbouw is hoog, mede vanwege een zeer goed beheersbare procesplanning. Voor het transport van het beton wordt slechts gebruik gemaakt van truckmixer. Daarmee zijn de transportkosten relatief laag en is bovendien minder (opslag)ruimte op de bouwplaats zelf nodig.

Onderscheid wanden-breedplaat / tunnelgietbouw (tunnelbekisting) e.a. ...?

Gietbouw voor een gegarandeerd resultaat...?

 

Lean - bouwen met maximale efficiency en minimale waist

Economische ontwikkelingen vragen dagelijks om brede inzet van kennis en ervaring teneinde de realisatie van projecten kwalitatief te maximaliseren tegen de laagst mogelijke kosten en met minimale verspilling. Lees verder »

 

Engineering - optimale logistiek op de bouwplaats

Een van de belangrijkste aspecten bij elk bouwproject vormt de optimale logistiek. Het nauwgezette samenspel tussen planning en uitvoering is cruciaal voor probleemloos en (kosten)efficiënt bouwen. Lees verder »

 

 

 

© 2013  STADO BETONBOUW BV    BERENKOOG 36C    1822 BJ  ALKMAAR    T 072 531 5785    F 072 531 6341    E CONTACT@STADOBETONBOUW.NL   DESIGN JAN WILLEM VIS / ARTDIRECTED