Mobiele versie

Lean management - bouwen aan maximale efficiency en minimale waste

 
Economische ontwikkelingen vragen dagelijks om brede inzet van kennis en ervaring teneinde de realisatie van projecten kwalitatief te maximaliseren tegen de laagst mogelijke kosten en met minimale verspilling. Lean management is dan ook een succesvolle en steeds vaker toegepaste denk- en werkwijze, waarbij continu en op elk niveau techniek en processen binnen de organisatie én op de werkvloer worden geoptimaliseerd en verbeterd.
 
 

Engineering - optimale logistiek op de bouwplaats

Een van de belangrijkste aspecten bij elk bouwproject vormt de optimale logistiek. Het nauwgezette samenspel tussen planning en uitvoering is cruciaal voor probleemloos en (kosten)efficiënt bouwen. Lees verder »

 

Gietbouw - storten ter plaatse

Deze manier van bouwen, waarbij het beton op locatie met behulp van een betonkubel of betonpomp in de bekisting wordt gegoten, wordt onder meer gekenmerkt door haar grote vormvrijheid. Lees verder »

 

© 2013  STADO BETONBOUW BV    BERENKOOG 36C    1822 BJ  ALKMAAR    T 072 531 5785    F 072 531 6341    E CONTACT@STADOBETONBOUW.NL   DESIGN JAN WILLEM VIS / ARTDIRECTED