Mobiele versie

 

Stado Betonbouw - Meer dan alleen beton

Stado Betonbouw is een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van betonbouw. Sinds de oprichting in 1999 heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld en heeft het zich inmiddels geprofileerd en gepositioneerd als betrouwbare partner, die graag meedenkt met haar opdrachtgevers.

Stado Betonbouw is een gedegen en pro-actieve teamspeler die vooral ook beschikt over de alle nodige expertise en technische middelen binnen het brede door haar geboden dienstenpakket. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, met een nuchtere Noordhollandse visie en hands-on mentaliteit wordt dagelijks gewerkt aan talloze projecten verspreid door het hele land.

Vakmanschap, een flexibele organisatie en de hoogtse kwaliteit voor een verantwoorde scherpe prijs, dat is waar het volgens oprichters Patrick Stam en Peter Dol om gaat. Daar wil het bedrijf zich mee onderscheiden. Met het belang van de opdrachtgever hoog in het vaandel biedt Stado Betonbouw meer dan alleen beton!

© 2013  STADO BETONBOUW BV    BERENKOOG 36C    1822 BJ  ALKMAAR    T 072 531 5785    F 072 531 6341    E CONTACT@STADOBETONBOUW.NL   DESIGN JAN WILLEM VIS / ARTDIRECTED